Vijesti

Štedljivo s vodom!

22.07.2022. Iz Voda d.o.o. Jastrebarsko mole građane da odgovorno i štedljivo postupaju s vodom, kako bi se u najvećoj mjeri otklonile poteškoće u vodoopskrbi do kojih dolazi u pojedinim naseljima.

Djelatnici Voda ulažu znatne napore kako bi sustav funkcionirao, no bez suradnje svih građana, vjerojatni su prekidi u vodoopskrbi, osobito u naseljima Donja Reka i Kupeč Dol koja već u nekim trenucima ostaju bez opskrbe.

Plešivica, Zdihovo, viši katovi zgrada u Jastrebarskom i Gornja Kupčina dijelovi su koji su najugroženiji mogućim prekidima, gdje građani mogu ostati bez opskrbe. No, iako su poteškoće u navedenim dijelovima Jastrebarskog najvjerojatnije, o ponašanju građana svih ostalih naselja i samoga grada ovisi opskrba ugroženih naselja.

Mole se stoga građani da potrošnju vode svedu na ono što im je zaista nužno, odnosno da ne zalijevaju vrtove, ne pune bazene i ne peru automobile te da ugase automatska zalijevanja.

Kako bi se poteškoće svele na najmanje moguće, Vode Jastrebarsko u noćnim satima reguliraju razine vodosprema za isporuke vode sljedeći dan.

Naglašavamo kako je period iznimno sušan, popraćen visokim temperaturama, kako na našem području, tako i u cijeloj Hrvatskoj i Europi, ali i šire, stoga je zaista važno ovo upozorenje  shvatiti ozbiljno i odgovorno u skladu s njom postupati.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na suradnji i brizi za javno opće dobro.

Prijava kvara i kontakt

Želite prijaviti kvar? Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Korisni linkovi

evolare group