Vijesti

Održana je hitna sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Jastrebarskog

20.03.2018. Rano ujutro održana je hitna sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Jastrebarskog na kojoj su dogovorene radnje u svezi sanacije oštećenog vodoopskrbnog cjevovoda.

 Podsjetimo, zbog aktivacije klizišta na području Vranov Dola, u zoni izvorišta Sopote, sinoć je došlo do oštećenja vodoopskrbnog cjevovoda, a time i do prekida u opskrbi vodom korisnika u naseljima Vranov Dol, Kupeč Dol i dijela korisnika na području tkz. "Krcivoj brega". Djelatnici Voda Jastrebarsko d.o.o. tijekom večeri uspjeli su korisnicima jednog dijela Vranov Dola osigurati normalnu opskrbu vodom, a od ranog jutra nastavili su sa i daljnjom sanacijom istog. Članovi Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Jastrebarskog također su trenutno na terenu, a uskoro se u suradnji sa tvrtkom Hrvatske šume d.o.o. kreće i sa uklanjanjem srušenih stabala koja onemogućavaju daljnju sanaciju cjevoda. Za naselja koja su ostala bez vode osigurana je opskrba pitkom vodom putem pokretne vatrogasne cisterne, a za hitne slučajeve za potrebom vode nazovite vozača na broj: 098 973 1604 - Marijo. Molimo Vas za razumijevanje!

 

Prijava kvara i kontakt

Želite prijaviti kvar? Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Korisni linkovi

evolare group