Zakoni i propisi Javna nabava Prethodno savjetovanje

USLUGE INFORMIRANJA I VIDLJIVOSTI U PROVEDBI PROJEKTA

Sukladno članku 198. stavak 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine, broj 120/216) trgovačko društvo Vode Jastrebarsko d.o.o. prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave usluge informiranja i vidljivosti u provedbi projekt: „Sustav vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Jastrebarsko“ sastavlja na prethodno savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima Dokumentaciju o nabavi.

 

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima traje do 20. prosinca 2017. godine do 11:00 sati.

U navedenom vremenu Vode Jastrebarsko omogućavaju svim zainteresiranim subjektima da iznesu svoje primjedbe i prijedloge za poboljšanje sadržaja Dokumentacije o nabavi putem elektronske pošte na adresu: tomica.vranovic@vode-jastrebarsko.hr

Po isteku gore navedenog roka, Vode Jastrebarsko će razmotriti sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na internetskoj stranici Voda Jastrebarsko na adresi: www.vode-jastrebarsko.hr.

-----------------------------------------------------------------------------------

IZVJEŠĆE O PROVEDENOM SAVJETOVANJU SA ZAINTERESIRANIM GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA ZA NABAVU USLUGE INFORMIRANJA I VIDLJIVOSTI U PROVEDBI PROJEKTA

 

Na temelju članka 198. Zakona o javnoj nabavi (»Narodne novine«, broj 120/216) Vode Jastrebarsko d.o.o. objavilo je dana 15.12.2017. na svojoj internetskoj stranici www.vode-jastrebarsko.hr poziv na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu usluge informiranja i vidljivosti u provedbi Projekta.

 

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima trajalo je do 20.12.2017. u 11:00 sati.

 

Nakon provedenog prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima naručitelj je izradio izvješće o prethodnom savjetovanju. Izvješće je dostupno u privitku.

2018.

2017.

Prijava kvara i kontakt

Želite prijaviti kvar? Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Korisni linkovi

evolare group